Palvelualojen Opisto Kuopio

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä? Oletko päättänyt ottaa elämässäsi uuden suunnan? Unelmoitko ammatista ihmisten, puhtauden tai makunautintojen parissa? Onneksi olkoon!
Meillä voit lähteä kohti unelmiasi!

Aikuiskoulutus


Aikuiset voivat opiskella ammatillisissa perustutkinnoissa opetussuunnitelmaperusteisesti. Oppilaitoksessa voi suorittaa näyttötutkintoperusteisesti laitoshuoltajan ammattitutkinnon sekä kodinhuoltajan tai toimitilahuoltajan perustutkinnon. Koulutuksia voidaan järjestää myös oppisopimus- tai työvoimakoulutuksina.

Palvelualan Opisto Kuopiossa järjestetään henkilöstökoulutusta, mm. hygieniaosaamistestiin valmistavaa koulutusta ja hygieniaosaamistestejä. Ajankohtaista tietoa aikuiskoulutuksesta saa oppilaitoksen toimistosta.

Syksyllä 2017 alkaviin koulutuksiin voivat hakea myös ammatillisen perustutkinnon tai muun tutkinnon suorittaneet. Kysy rohkeasti vapaana olevia paikkoja alla olevalla lomakkeella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus suoraan oppilaitokseemme.

Tarkemmat tiedot opiskelutarjonnastamme löydät Hae opiskelemaan -välilehdeltä.

LISÄTIETOJA:

Marja-Leena Komu, opinto-ohjaaja, 044 035 5649, marja-leena.komu@paok.fi

Maahanmuuttajista työvoimaa Pohjois-Savoon -hanke

Palvelualan Opisto Kuopio järjestää hankkeen, jossa edistetään osallistujien Suomen kielen osaamista, työllistymistä ja kotoutumista.

Hankkeen aikana tehdään jatkosuunnitelmia tulevaisuutta varten, tutustutaan työelämään Suomessa sekä saadaan valmiuksia toimia erityisesti puhtaanapito-, ravitsemis- ja talousaloilla. Hankkeessa on mahdollisuus saada myös ohjausta yrittäjyyteen.

Koulutuksissa työskennellään käytännönläheisesti ja opitaan samalla suomen kieltä sekä kulttuuria.

Hankkeen koulutuksiin voivat osallistua maahanmuuttajat ja suomalaiset työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt.

LISÄTIETOJA: Projektipäällikkö Heli Kärnä p. + 358 44 0355 624, heli.karna@paok.fi

Hakulomake

HAe opiskelemaan

Ota yhteyttä tai hae meille opiskelemaan. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.