Palvelualojen Opisto Kuopio

Koulutamme osaavaa henkilökuntaa työelämän muuttuviin tarpeisiin. Varmistamme, että valmistut meiltä ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi. Palvelualan Opisto Kuopio seuraa aikaansa modernilla otteella, historian tuoma kokemus kumppaninaan. Yhdessä olemme enemmän!

Palvelualan Opisto Kuopiossa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä. Meillä voit opiskella kodinomaisessa ympäristössä, jossa me kaikki olemme kaikki tasa-arvoisia ja jossa opiskelijat ovat mukana luomassa koulun arkea.

Meiltä voit valmistua

  • Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta kokiksi
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta kodinhuoltajaksi tai toimitilahuoltajaksi
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta  henkilökohtaiseksi avustajaksi, kodinhuoltajaksi (AT), laitoshuoltajaksi tai toimitilahuoltajaksi (AT)

Hae opiskelemaan

Voit hakea opiskelemaan Palvelualan Opisto Kuopioon kevään yhteishaussa tai kysymällä vapaana olevista opiskelupaikoista suoraan opintotoimistosta tai tekemällä hakemuksen hakulomakkeella ja aloittaa opiskelun jo kevään 2018 aikana. Jatkuva haku sopii jo ammatillisen tutkinnon suorittaneille, aikuisopiskelijoille ja ilman opiskelupaikkaa jääneille.

Jatkuva haku | Kevään 2018 yhteishaku

muu koulutus

Palvelualan opisto Kuopiossa  järjestetään henkilöstökoulutusta, mm. hygieniaosaamistestiin valmistavaa koulutusta ja hygieniaosaamistestejä. Ajankohtaista tietoa aikuiskoulutuksesta saat oppilaitoksen toimistosta puh. 044 035 5623 ja info@paok.fi