search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*
Makuja Pohjois-Savosta -menukilpailu – Lähituotteilla makua lautaselle -hanke

Makuja Pohjois-Savosta -menukilpailu – Lähituotteilla makua lautaselle -hanke

Nyt haetaan maakunnan maittavinta makuhetkeä ja elämyksellisten ruokakokemusten mestaria! Lähituotteilla makua lautaselle -hanke järjestää Makuja Pohjois-Savosta -menukilpailun Pohjois-Savon ravintola-alan ammattilaisille.

Osallistu kilpailuun ja hyödynnä maakunnan ruoka-aarreaitan parhaita helmiä ainutlaatuisen Makuja Pohjois-Savosta -menukokonaisuuden luomiseksi. Voittajamenu saa näkyvyyttä alueella vuoden 2025 aikana ja voittajatiimi saa palkinnoksi 1000 euroa kohdennettavaksi hyvinvointiin tai koulutukseen. Kilpailu toteutetaan yhteistyössä Savon Keittiömestareiden kanssa.

Menukilpailulla herätetään pohjoissavolainen makupaletti uuteen kukoistukseensa

Kilpailun tavoitteena on löytää maistuvia innovaatioita ja makuyhdistelmiä, jotka vievät ruokailijan makunystyrät ympäri Pohjois-Savoa. Menun tulee koostua suurelta osin maakunnassa tuotetuista raaka-aineista ja jalosteista. Menun tulee olla kokonaisuus, jossa on alku-, pää- ja jälkiruoka. Hyvä ja mukaansa tempaava tarina auttaa ruokailijaa pääsemään oikeaan tunnelmaan ja herättää kiinnostumaan tulevista makunautinnoista. Kaikki kilpailuun lähetetyt reseptit julkaistaan kilpailun jälkeen Lähituotteilla makua lautaselle -hankkeen verkkosivuilla sekä Makuja Pohjois-Savosta -reseptivihkossa. 

Ilmoittautuminen tapahtuu keittiötiiminä (1-4 hlöä). Ilmoittautumiset Makuja Pohjois-Savosta verkkosivuilta.

Lisätietoja kilpailusta:

Jaana Honghin
puh. 044 767 5061
jaana.honghin@paok.fi