search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*

Kokous- ja koulutustilat

KUOPION KESKUSTASSA
Tilavuokraus / Kokous- ja koulutustilat

KOKOUS- JA KOULUTUSTILAT

Kaikissa tiloissa on langaton internetyhteys ja moderni varustelu. Kokous- ja koulutustilaisuuksiin on myös mahdollista räätälöidä opiskelijatyönä valmistetut tarjoilu-, ja kokouspaketit. Lisäksi koulun aulakahvio ja lounaspalvelut ovat vieraidemme vapaassa käytössä.

KOKOUS-JA KOULUTUSTILAT

Kaikissa tiloissa on langaton internetyhteys ja moderni varustelu. Kokous- ja koulutustilaisuuksiin on myös mahdollista räätälöidä oppilastyönä valmistetut tarjoilu-, ja kokouspaketit. Lisäksi koulun aulakahvio ja lounaspalvelut ovat vieraidemme vapaassa käytössä.

Juhlasalin ja luokkahuoneiden lisäksi Palvelualan Opisto Kuopio vuokraa kahta opetuskeittiötä, joiden yhteydestä löytyy ruokasali.

KYSY LISÄÄ! 

Rakennamme palvelumme aina asiakkaiden toiveiden mukaan.

YLEISTÄ TIETOA

Palvelualan Opisto Kuopio sijaitsee Kuopion keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Lähellä sijaitsevat sekä linja-autoasema että juna-asema.

Palvelualan Opisto Kuopio, aikaisemmalta nimeltään Kuopion talouskoulu, on perustettu 1892. Rakennuksessa järjestetään ammattilliseen perustutkintoon tähtäävää koulutusta.

Vuokraamme kiinteistön tiloja esimerkiksi koulutus- ja juhlakäyttöön. Vuokrattavat tilat ovat hyvin varusteltuja ja sopivat erinomaisesti tapahtumien, tilaisuuksien ja koulutuksen järjestämiseen.

Osaava henkilökuntamme neuvoo ja auttaa kaikissa järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä. Pyrimme aina varmistamaan, että tilasta löytyvät kaikki tarvittavat välineet ja lisäpalvelut.

Vuokraamamme tilat sopivat niin suurten kuin pientenkin tilaisuuksien järjestämiseen.

SISÄÄNKÄYNTI

Palvelualan Opisto Kuopioon kuljetaan Asemakadulla sijaitsevasta pääsisäänkäynnistä. Ovet ovat arkisin auki opetustoiminnan ajan, iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

HUOM! Koulu ei vastaa vartioimatta jätetystä omaisuudesta.

AULAKAHVIO / LISÄPALVELUT

Palvelualan Opisto Kuopiossa toimii aulakahvio, jossa voi kahvittelun lisäksi nauttia lounasta. Valmistamme tilauksesta kokous-, koulutus ja juhlatilaisuuksien yhteyteen kahvituksen ja ruokailun. Tuotteemme valmistuvat opetustoiminnan kautta, ja opiskelijat vastaavat myös tarjoilusta ja esillepanosta. Näin voimme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden saada konkreettista kokemusta työelämää varten.

LUE LISÄÄ kokouspaketeista tai aulakahvioista.

Esimerkki kokouspäivän tarjoiluista:

Tilavuokra        200€/pvä (arkisin 9-15)

Lounas             9,50€/hlö (lounas pöytiin tarjoiltuna)

Aamukahvi /tee + suolainen kahvileipä ja iltapäiväkahvi/ tee + makea kahvileipä  7,00€/hlö

PYSÄKÖINTI

Palvelualan Opisto Kuopion edessä Asemakadulla on tienvieressä ilmaisia parkkipaikkoja. Virka-ajan ulkopuolella, esimerkiksi viikonloppuisin pysäköinti on mahdollista myös Palvelualan Opisto Kuopion parkkipaikalla.

Opiston lähistöltä löytyy useita kiekkopaikkoja. Maksullinen pysäköinti löytyy juna-aseman parkkipaikalta. Lähimmät parkkihallit ovat Haapaniemenkadun pysäköintitalo, joka sijaitsee osoitteessa Haapaniemenkatu 48 sekä EuroPark P-matkakeskus, osoitteessa Puutarhakatu 1.

CLARA ja MINNA

Siisti, hyvinvarusteltu koulutustila vaativaankin tarpeeseen. Jää mieleen järjestämällä tilaisuutesi laadukkaassa tilassa, joka henkii historian havinaa.

Henkilömäärä Clara:

Pöytien kanssa: 24
Ilman pöytiä: 50

Henkilömäärä Minna:

Pöytien kanssa: 16
Ilman pöytiä: 34

 

Lähetä kysely tiloistamme

Haluaisitko varata juhlatilamme, kysyä lisää tai tulla tutustumaan juhlatilaamme Kuopion keskustassa? Varauksiin, kyselyihin ja juhlatilaan tutustumisiin liittyvissä asioissa, voit olla yhteydessä tilavaraukset@paok.fi tai jättää yhteydenottopyynnön sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoja:

Päivi Marttinen, puh. 044 035 5600

 

 

 

Varauslomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Nimetön