search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*
KUOPION KESKUSTASSA

Kokous-, koulutus- ja juhlatilat

Tarvitsetko tilaa kokousta, koulutusta, juhlaa tai muuta tilaisuutta varten? Palvelualan Opisto Kuopio tarjoaa vuokralle viihtyisiä koulutustilojaan Kuopion keskustassa. Monipuoliset tilamme sopivat niin yritysten käyttöön kuin yksityistilaisuuksiin. Oli kyseessä sitten kertaluontoinen tapahtuma tai pidempiaikainen koulutus, kannattaa kysyä lisätietoja.
Juhlatilat

Juhlatilat

Tarjoamme näyttävää juhlatilaamme erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Vanhan rakennuksemme historiaa kunnioittavassa, monipuoliseen käyttöön muuntautuvassa Elisabeth-salissa voit järjestää kokouksia, koulutusta, häitä, rippijuhlia, valmistumisjuhlia, kaste- tai syntymäpäiväjuhlia. Suoma-kabinetissa järjestät pienemmät juhlatilaisuudet.
Tutustu tiloihin
Kokous- ja koulutustilat

Kokous- ja koulutustilat

Tarjoamme laadukkaat puitteet kokouksille ja koulutuksille ympäri vuoden. Siistit ja hyvin varustellut tilamme sopivat niin kertaluontoisille tapahtumille kuin pidempiaikaiseen koulutuskäyttöön. Isommille ryhmille Clara- ja Minna-koulutustilat ja pienempiin kokouksiin Suoma-kabinetti.
Tutustu tiloihin
Opetuskeittiö

Opetuskeittiö

Vuokraamme ammatitasoisen varustelun omaavat keittiötilat käyttöösi. Näin voitte kokata yhdessä isommallakin porukalla!
Tutustu tiloihin
Kokkikurssit

Kokkikurssit

Yhdessä tekeminen ja onnistuminen lähentävät ihmisiä ja tiimihenkeä. Kuopiossa järjestettävät kokkikurssit sopivat tyhypäiviin, tiimiyttämiseen, työntekijöiden palkitsemiseen tai hengen nostattamiseen.
Tutustu tiloihin

Usein kysyttyä

Löydät tästä vastaukset meiltä useimmiten kysyttyihin kysymyksiin tiloihimme liittyen.

Voiko tiloja vuokrata myös viikonloppuisin?

Kyllä voi. Järjestämme ovien avaukset koulun aukioloaikojen ulkopuolella vartiointipalvelumme kanssa.