search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*

Hankkeet

Hankkeet
Olemme mukana useissa eri hankkeissa. Alta olevista linkeistä pääset tutustumaan käynnissä oleviin hankkeisiin.

Digiosaava – Digitalisaation osaamisen ja johtamisen hanke

Toteutusaika: 30.09.2022 – 31.12.2023 sekä jatkoaika 01.01.2024 – 30.04.2024

Hankkeen tavoitteena on uuden teknologian hyödyntäminen oppimisen tukena laajasti ja innovatiivisesti. Digitaalisuuden tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntäminen edellyttää koulutuksen järjestäjien osaamisen kehittymistä niin opetuksen toteutuksen kuin johtamisen käytäntöjenkin osalta. Hankkeessa luodaan digitaalisen osaamisen ja johtamisen kehittämiskokonaisuus (virtuaalikampus), sisältäen erilaisia oppimispolkuja niin johdolle, opetus- ja tukihenkilöstölle kuin hallintoonkin. Lisäksi hanke suunnittelee tähän liittyvän koulutuskokonaisuuden, joka toteutetaan hankkeen jatkoajalla vuoden 2024 aikana.

Rahoittaja: Opetus- ja kulttuuriministeriö

Koordinaattori: Työtehoseura

Digikyvykkyyden kehittäminen

Toteutusaika: 01.1.2023 – 31.12.2024

Hankkeen tehtävänä on jalkauttaa ja vakiinnuttaa vuonna 2022 ja 2023 rahoitettujen oppimisanalytiikka-, kokonaisarkkitehtuuri-, digitaalisen osaamisen ja tieto-osaamisen hankkeissa tuotettuja toimintamalleja valtakunnallisesti. Lisäksi varmistetaan edellä mainituissa hankkeissa tuotettujen materiaalien ylläpitäminen ja päivittäminen sekä toiminnan edellyttämän verkoston syntyminen ja jatkuvuus.

Rahoittaja: Opetus- ja kulttuuriministeriö

Koordinaattori: Omnia

Strapetsi – Strategisen ja pedagogisen toiminnan johtaminen

Toteutusaika: 20.11.2023–31.12.2024

Hankkeessa laaditaan strategisen ja pedagogisen johtamisen toimintamalli verkostokehittämistä ja yhteisoppimista hyödyntäen. Hankkeen kehittämiskokonaisuudet – pedagogiikan ja asiakkuuksien johtaminen, laadunhallinnan ja – johtamisen osaaminen, osaamisen ja henkilöstön johtaminen sekä tulevaisuus ja visionäärinen johtaminen, perustuvat tietovarantojen systemaattiseen käyttöön ja koulutuksen järjestäjien tiiviiseen yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa.

Rahoittaja: Opetus- ja kulttuuriministeriö

Koordinaattori: Turun kaupunki