search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*

Juhla- ja kokoustilat

KUOPION KESKUSTASSA

JUHLATILAT KUOPION KESKUSTASSA

Etsitkö näyttävää juhlatilaa? Elisabeth-salimme Kuopion keskustassa sopii monenlaisiin tilaisuuksiin. Olit sitten järjestämässä kokousta, koulutusta, häitä, rippijuhlia, valmistumisjuhlia tai syntymäpäiviä, on vuokrattava juhlatila käytössäsi. Suoma-kabinetissamme järjestät pienemmät juhlatilaisuudet.

JUHLATILAN KOKO 

Tilavaan Elisabeth-saliin mahtuu ilman pöytiä noin 80 henkilöä ja pöytien kanssa noin 50 henkilöä. Tarvittaessa voit hyödyntää myös tilavaa aulaamme ja muita tiloja tilaisuudessasi (esimerkiksi tarjoiluiden osalta), jolloin Elisabeth-saliin mahtuu myös isompikin juhlaväki.

Suoma-kabinettiin mahtuu ruokailemaan 24 henkilöä.

TARJOILUT JUHLATILASSA 

Voit tilata tarjottavat joko meiltä, haluamastasi pitopalvelusta tai tuoda omat tarjottavat mukanasi. Kun olet järjestämässä häitä, rippujuhlia tai valmistumisjuhlia isolle porukalle, on ruoat helppo säilyttää ja valmistaa opetuskeittiöissämme. Voit tuoda tilaisuuteesi myös omat juomat.  

Arkipäivisin koulutuksiin, kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin voit tilata tarjottavat edullisesti meiltä. Tarjoilut tehdään oppilastyönä ja räätälöidään toiveidenne mukaisesti. Lisäksi koulun aulakahvio ja lounaspalvelut ovat arkisin vieraidemme vapaassa käytössä. Alla on esimerkkejä kokoustarjoiluista ja niiden hinnoista: 

  • Aamukahvi /tee + suolainen kahvileipä 4,00 €/hlö 
  • Iltapäiväkahvi/ tee + makea kahvileipä 4,00 €/hlö 
  • Lounas pöytiin tarjoiltuna 10,00 €/hlö 

Meillä on laaja valikoima makeita ja suolaisia tarjottavia tilaisuuksiin, kokouksiin ja koulutuksiin. Lisäksi voit tilata meiltä isommat suolaiset ja makeat tarjottavat (esimerkiksi voileipäkakut, juustokakut ja täytekakut tilaisuuteesi ja juhliin). Tutustu tilaustuotteisiimme täältä.

JUHLATILOJEN VARUSTELU JA LAITTEET 

Jos haluat näyttää juhlissasi tai koulutuksessasi jotain esimerkiksi tietokoneelta, kaikissa tiloissamme on langaton internetyhteys ja moderni varustelu.  

  • Smartboard
  • tietokone
  • valkotaulu
  • dataprojektori
  • dokumenttikamera
  • fläppitaulu
  • Kabinetissa on myös videoneuvottelu mahdollisuus sekä 75 tuumainen näyttö

Vuokraamme juhla-astiastoa ja juhlapöytäliinoja erikseen. Kysy tarjous!

JUHLATILAN HINTA 

Voit varata juhlatilan arkena ja viikonloppuna. Elisabeth-salin vuokrahinta on 35,00 €/tunti, mikäli vuokraat myös juhlasalin yhteydessä olevaa lisätilaa, on tilojen yhteishinta 50€/h. 

Jos olet vuokraamassa tilaa viikonloppuna, lisätään hintaan mm. maksu ovien avaamisesta. Kysy rohkeasti tarjous, jos olet järjestämässä juhlaa viikonloppuna tai olet esimerkiksi järjestämässä useamman päivän kestävää koulutusta. 

PYSÄKÖINTI JA SAAPUMINEN 

Palvelualan Opisto Kuopioon Juhlatilamme sijaitsee aivan Kuopion keskustan tuntumassa, joten meille on helppo saapua niin jalkaisin kuin autolla. Kuopion torilta opistollemme matkaa on noin 1,2 km. Asemakadun pääsisäänkäynnin ovet ovat auki arkisin opetustoiminnan ajan. Iltaisin ja viikonloppuisin ovet ovat auki sopimuksen mukaan. Huomaathan, että emme vastaa vartioimatta jätetystä omaisuudesta. Asemakadun varressa on ilmaisia, kiekollisia parkkipaikkoja. Virka-ajan ulkopuolella kuten viikonloppuisin, voit pysäköidä myös opistomme parkkipaikalla. Lähimmät parkkihallit ovat Haapaniemenkadun pysäköintitalo, joka sijaitsee osoitteessa Haapaniemenkatu 48 sekä EuroPark P-matkakeskus, osoitteessa Puutarhakatu 1.

Henkilömäärä Elisabeth-sali

Pöytien kanssa: 50
Ilman pöytiä: 80

Lisätilaan saa noutopöydän tai istumapaikat 20 hengelle.

Noutopöytä on mahdollista rakentaa suuremmissa juhlissa myös aulaan tai viereiseen luokkaan.

Henkilömäärä Suoma-kabinetti

Pöytien kanssa: 24

 

Lähetä tiedustelu

Haluaisitko varata juhlatilamme, kysyä lisää tai tulla tutustumaan juhlatilaamme Kuopion keskustassa? Varauksiin, kyselyihin ja juhlatilaan tutustumisiin liittyvissä asioissa, voit olla yhteydessä tilavaraukset@paok.fi tai jättää yhteydenottopyynnön sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoja:

Päivi Marttinen, puh. 044 035 5600

 

 

Varauslomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Nimetön