search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*
PALVELUALAN OPISTO KUOPIO

Tämä on PAOK

Kuopion pedagogillinen Keittokoulu, joka perustettiin 2.9.1892, toteutti toiminnassaan Ruotsista ja Englannista haettua, kasvatusopillista talouskoulun ideaa. Koulu perustettiin yksityisten henkilöiden aloitteesta ja uusien aatteiden innoittamana.
Nyt Palvelualan Opisto Kuopiossa voi suorittaa ammatillisia tutkintoja Matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla joustavasti lähi-, etä- ja monimuoto-opetuksena. Tutkinnon voi suorittaa myös työpaikalla käytännön työtehtävien yhteydessä sekä oppisopimuskoulutuksena. Vuosittain meiltä valmistuu ammattiin kokkeja, tarjoilijoita, kodinhuoltajia, toimitilahuoltajia, laitoshoitajia ja kiinteistönhoitajia.

Ammatillinen koulutus on ollut viime vuosina suurten muutosten kohteena. Palvelualan Opisto Kuopio on vastannut haasteisiin kehittämällä toimintaansa voimakkaasti arvojensa mukaisesti. Olemme ylpeitä juuristamme, mutta katsomme rohkeasti tulevaisuuteen. Meillä opiskelijat rakentavat yhdessä ammattiopistomme kulttuuria ja arkea.

Yhdessä eteenpäin!


PAOK ARVOT

PAOK ARVOT

YHTEISÖLLISYYS
Teemme työt yhdessä, toimimme avoimesti, annamme ja vastaanotamme palautetta ja kerromme rehellisesti myös vaikeat asiat.

YKSILÖLLISYYS
Toimimme ammattimaisesti ja kohtaamme kaikki ihmiset yksilöinä riippumatta iästä, sukupuolesta. etnisestä taustasta tai muusta erityisyydestä. Suvaitsevaisuus on toimintamme lähtökohta.

JOUSTAVUUS
Hyödynnämme pienen organisaation mahdollisuudet nopeaan päätöksentekoon ja joustavaan toimintaan. Yksilötasolla toimimme ennakkoluulottomasti, pystymme joustamaan tarvittaessa oman roolimme mukavuusalueen ulkopuolelle.

VASTUULLISUUS
Pidämme lupauksemme, toimimme esimerkillisesti, tiedostamme oman osaamisemme ja toimimme työelämälähtöisesti. Taloudellisuus ja ympäristövastuullisuus näkyvät integroituneena kaikessa toiminnassamme.

Sertifikaatit ja laadunhallinta

Opistollemme myönnettiin ISO 9001 sertifikaatti kesällä 2015. ISO 9001 on maailmanlaajuinen standardi, joka asettaa vaatimukset organisaatiomme laadunhallintajärjestelmälle. Sertifiointiin sisältyvät niin koulutus- ja kehittämispalvelut sekä tilojen vuokraus ja tilaisuuksien järjestämispalvelut.

Hankkeet

Olemme mukana useissa eri hankkeissa. Alta pääset tutustumaan käynnissä oleviin hankkeisiin.AITOA PALAUTETTA

Opiskelijoiden kokemuksia ja arvioita