search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*

Opiskelijakortti

Oppilaitoksemme käytössä on Slice.fi opiskelijakortti. Itä-Suomen opiskelija etuja myöntävät yritykset tunnistat sinivalkoisesta Slice-sydäntarrasta. Muista aina käyttää etuja nähdessäsi Slice-tarran. Slice on opiskelijaetupalvelu, joka kokoaa useiden tuhansien paikallisten ja valtakunnallisten yritysten opiskelijaedut sovelluksessa, joka toimii myös henkilökohtaisena opiskelijakorttina toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille.

Palvelu toimii läpi Suomen, kaikenikäisille, useilla toimialoilla, paikallisissa ja valtakunnallisissa yrityksissä sekä verkkokaupoissa. Mikäli sinulla on kysyttävää palvelun käyttöönotosta, ole yhteydessä opintotoimistoon.

  1. Toimita valokuva opintotoimistoon (s-posti, sms, whatsapp) ja anna lupa Wilmassa tietojen luovuttamisesta Slice.fi:lle opiskelijakorttia varten sekä kuvan käyttölupa koulun sisäiseen käyttöön.
  2. Tämän jälkeen sähköpostiisi saapuu Slicen lähettämä viesti, joka sisältää tunnukset ja ohjeet, joilla voi kirjautua Slice.fi sovellukseen, joka löytyy omasta sovelluskaupasta.
  3. Kortti on valmis käytettäväksi ja se on voimassa koko opintojen ajan. Sovelluksella voi myös lunastaa tuhannet paikalliset ja valtakunnalliset Slice-opiskelijaedut läpi suomen.
  4. Mikäli vaihdat puhelinta, voit itse resetoida omat tunnuksesi osoitteessa Slice.fi/resetoi syöttämällä sähköpostiosoitteesi. Hetken kuluttua sähköpostiisi saapuu linkki, jota klikkaamalla saat sähköpostiisi uudet tunnukset, joilla voit kirjautua uuteen puhelimeesi.