search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*
Hakijalle / Ravintola- ja catering-ala
Hae opiskelemaan
Hae
KULINARISTEILLE VUODESTA 1892

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Kokilta vaaditaan joustavuutta, luovuutta, asiakaspalvelutaitoja, yrittäjähenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokit työskentelevät usein tiimeissä sekä yhteistyössä muun ravintolahenkilökunnan kanssa, joten yhteistyötaidot ovat myös merkittävässä roolissa.

Kokin työ on hyvin monipuolista ja tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia oman kiinnostuksen mukaan, aina ulkomailla työskentelyä myöten.

Tarjoilijat työskentelevät asiakaspalvelutehtävissä, joten palveluhenkisyys, asiakaspalvelutaidot ja joustavuus korostuvat työtehtävissä. Tarjoilijat työskentelevät yhteistyössä muun ravintolahenkilökunnan kanssa, joten yhteistyötaidot ovat myös merkittävässä roolissa.

Kokki

Kokki

Innostutko ruuanlaitosta ja ruokakulttuurista?
Kokki on luova ruoka-alan ammattilainen, jolla on hyvät tiimityötaidot ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan myös asiakaspalvelutaitoja. Kokki voi työskennellä muun muassa fine dining -ravintolassa, suurtalouskeittiössä, henkilöstöravintolassa tai lounaskahvilassa. Työtehtäviä ovat ruokalistojen suunnittelu sekä kylmien ja lämpimien annosten valmistus. Kokilla on hyvät mahdollisuudet edetä esimiestehtäviin.
Tutustu alaan
Tarjoilija

Tarjoilija

Onko asiakaspalvelu sinun juttusi?
Tarjoilija on asiakaspalvelun sekä ruoka- ja juomakulttuurin ammattilainen. Työssä vaaditaan hyviä organisointitaitoja, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Eduksi on hyvä kielitaito. Työtehtäviin kuuluvat asiakastilojen kunnostus sekä ruokien ja juomien esittely, myynti ja tarjoilu. Tarjoilija voi työskennellä niin henkilöstöravintolassa, kahvilassa, pubissa, yökerhossa, liikenneasemalla kuin juhlapalvelu- tai matkailuyrityksessäkin.
Tutustu alaan

Mielessä uusi ammatti tai ammattiosaamisen laajentaminen?

Palvelualan Opisto Kuopiossa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä. Varmistamme, että valmistut meiltä ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi.

Hae opiskelemaan