search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*

Jatkuvan haun kautta uudelle uralle

Hakijalle / Jatkuva haku
Jatkuvan haun kautta voit hakea opiskelemaan ympäri vuoden ja aloittaa opinnot missä tahansa vaiheessa lukuvuotta. Voit hakea täyttämällä tällä sivulla olevan lomakkeen tai olla yhteydessä suoraan opintotoimistoomme.

VOIT ALOITTAA SEURAAVISSA OPINNOISSA JATKUVAN HAUN KAUTTA

Voit hakea ammatillisiin perustutkintoihin tai ammattitutkintoihin jatkuvan haun kautta. Perustutkinnot sopivat henkilöille, joilla ei vielä ole alalta koulutusta tai kokemusta. Perustutkinto antaa sinulle valmiudet työelämään sekä mahdollisuuden hakeutua jatko-opintoihin ammattikorkeakouluun tai yliopistoon.

Ammattitutkinnot on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo alan koulutus tai työkokemusta alalta. Suorittamalla ammattitutkinnon tai sen osia, voit kehittää osaamistasi tai hankkia pätevyyden alalle. Ammattitutkinnon voit suorittaa työn ohella, se soveltuu hyvin myös monille aikuisille.

KUKA VOI HAKEA JATKUVAN HAUN KAUTTA?

Jatkuvan haun kautta voit hakea, jos täytät jonkin alla olevista vaihtoehdoista

 1. Jos olet jo suorittanut jonkin ammatillisen tutkinnon tai tutkinto on jäänyt sinulta kesken
 2. Olet työssä ja haluat suorittaa tutkinnon oppisopimuskoulutuksena
 3. Haluat kehittää osaamistasi suorittamalla ammattitutkinnon tai sen osia
 4. Olet aikuinen ja haluat vaihtaa alaa
 5. Et ole saanut yhteisvalinnassa opiskelupaikkaa

NÄIN HAET JATKUVAN HAUN KAUTTA AMMATTIOPISTOOMME

 1. Täytä tällä sivulla oleva hakulomake tai ota yhteyttä suoraan opintotoimistoon laittamalla sähköpostia  info@paok.fi tai soittamalla puh. 044 035 5623.
 2. Kun olemme saaneet hakemuksesi, otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. Sovimme kanssasi tapaamisen, jossa pääset tutustumaan ammattiopistoon ja jossa keskustelemme lisää toiveistasi ja osaamisestasi.
 3. Kun valitsemme opiskelijoita jatkuvan haun kautta, tärkeä valintaperuste on aito innostus alaa ja opintoja kohtaan sekä soveltuvuus alalle. Ilmoitamme valinnasta mahdollisimman pian, ja usein saat tietää valinnasta jo ensimmäisessä tapaamisessa. Jos sinut valitaan meille opiskelemaan, sovimme tarkemmin opintojen aloituksesta. Jos sinua ei valita, autamme sinua löytämään sinulle soveltuvan opintopolun.


MIKSI OPISKELLA MEILLÄ?

 1. Meillä jokainen oppilas on yksilö, jonka kanssa luomme aidosti henkilökohtaisen opintosuunnitelman – oman osaamisen, oppimistavan ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.
 2. Opinnot koostuvat lähi- ja etäopetuksesta, työssäoppimisesta ja itsenäisistä tehtävistä. Näiden välinen painotus sovitaan kanssasi.
 3. Olemme pieni ammattiopisto, jossa opetus on laadukasta ja opettajilla on aikaa oppilaille. Oikeasti henkilökohtainen opintosuunnitelma, joustavuus ja hyvä ilmapiiri ovat jääneet erityisesti opiskelijoidemme mieleen.

Mielessä uusi ammatti tai ammattiosaamisen laajentaminen?

Palvelualan Opisto Kuopiossa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä. Varmistamme, että valmistut meiltä ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi.

Hae opiskelemaan