search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*
Hakijalle / Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala
Hae opiskelemaan
Hae
Kiinteistönhoitaja

Kiinteistönhoitaja

Kiinnostaako sinua pitää tilat kunnossa ja viihtyisinä?
Kiinteistönhoitajan tehtävänä on pitää kiinteistöt hyvässä kunnossa eli viihtyisinä, turvallisina ja terveellisinä. Kiinteistönhoitaja tekee itsenäistä ja vastuullista työtä, jossa tarvitaan asiakaspalvelutaitoja ja teknistä osaamista. Työnkuva on monipuolinen ja vaihtelee hoidettavan kohteen vaatimusten mukaan. Kiinteistönhoitaja voi työskennellä niin asuinkiinteistön, julkisen rakennuksen kuin teollisuuslaitoksenkin huolto- ja ylläpitotehtävissä.
Tutustu alaan
Kodinhuoltaja

Kodinhuoltaja

Onko lähimmäisen auttaminen lähellä sydäntäsi?
Kodinhuoltaja työskentelee ihmisten parissa ja auttaa heitä arjen askareissa yksilöllisten toiveiden mukaan. Kodinhuoltaja on järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen työntekijä, joka osaa työskennellä itsenäisesti ja nauttii ihmisten kanssa työskentelystä. Työtehtäviin voivat kuulua esimerkiksi ruoanvalmistus, tilojen puhtaanapito, tekstiilihuolto ja asiakkaan avustaminen päivittäisissä toiminnoissa. Oman kiinnostuksensa mukaan kodinhuoltaja voi työskennellä esimerkiksi asiakkaan kodissa, palvelukodissa tai kotipalveluyrityksessä.
Tutustu alaan
Laitoshuoltaja

Laitoshuoltaja

Kiinnostaako sinua pitää tilat kunnossa ja viihtyisinä?
Laitoshuoltajan tavallisia työtehtäviä ovat siivous ja puhtaanapito, ateriapalvelut, avustaminen ja huolenpito sekä tekstiilihuolto. Työssä vaaditaan tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta. Myös esteettiset ja ekologiset arvot korostuvat.
Tutustu alaan
Toimitilahuoltaja

Toimitilahuoltaja

Nautitko puhtaudesta ja työstä, joka huomataan?
Toimitilahuoltaja tekee tärkeää työtä tilojen puhtaanapidon, viihtyvyyden ja hygienian puolesta. Työssä vaaditaan tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta. Toimitilahuoltaja työskentelee oman kiinnostuksensa mukaan esimerkiksi koulussa, päiväkodissa, toimistossa, hotellissa, palvelutalossa, sairaalassa sekä tuotanto- ja huoltotiloissa. Työtehtäviin voi kuulua ylläpito- ja perussiivousta, ateriapalvelua, tekstiilihuoltoa ja kokouspalvelua.
Tutustu alaan

Mielessä uusi ammatti tai ammattiosaamisen laajentaminen?

Palvelualan Opisto Kuopiossa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä. Varmistamme, että valmistut meiltä ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi.

Hae opiskelemaan