search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*
HAE OPISKELEMAAN HYVIN TYÖLLISTÄVÄÄN AMMATTIIN KEVÄÄN 2024 YHTEISHAUSSA
Haluatko opiskella käytännönläheiseen ammattiin, jossa on hyvät työllisyysnäkymät? Arvostatko käytännönläheistä ja laadukasta opetusta sekä hyvää ilmapiiriä? Jos vastasit kyllä, hae opiskelemaan meille ensi kevään yhteishaussa 20.2.-19.3.2024.

OPINTOTARJONTAMME

Yhteishaussa voit hakea seuraaviin ammattiopistomme koulutuksiin:

Voit hakea Opintopolussa kevään yhteishaussa, jos olet suorittanut/suorittamassa peruskoulun tai lukion. Jos olet jo suorittanut jo jonkin ammatillisen perustutkinnon, et voi hakea yhteishaussa. Tällöin voit hakea jatkuvan haun kautta

MILLAISTA MEILLÄ ON OPISKELLA? 

Ammattiopistossamme opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja pääset harjoittelemaan taitojasi käytännössä niin ammattiopistolla kuin alan yrityksissä. Olemme pieni ammattiopisto, jossa opettajilla on aikaa opiskelijoille ja jossa opetus on laadukasta. Opistossamme vallitsee hyvä ja lämmin ilmapiiri, jossa me kaikki olemme tasa-arvoisia ja jossa opiskelijat ovat mukana luomassa koulun arkea. Katso lisää alla olevasta videosta: 

HALUAISITKO TIETÄÄ LISÄÄ TAI TULLA TUTUSTUMAAN OPISTOOMME?

Kerro, jos sinulla on jotain kysyttävää opiskeluun liittyen. Vastaamme mielellämme. Meille voi myös tulla tutustumaan milloin vain. Kysymykset ja yhteydenotot voit lähettää opintotoimistoomme sähköpostitse info@paok.fi tai soittamalla puh. 044 035 5623.

OPISKELIJATARINA: OTSO HELLEVUO – Rohkeasti omaa polkua Michelin-ravintola Finnjäveliin

PAOKin opintojen ja niihin liittyvien harjoittelujen myötä Otson oma polku varmistui. Tätä nykyä Hellevuo, 28, työskentelee vuoropäällikkönä Henri Alénin ja Tommi Tuomisen perustamassa, Michelin-tähdellä palkitussa Finnjävel-ravintolassa Helsingissä.

Lue Otson tarina täältä.

OPISKELIJATARINA: KOKKIOPISKELIJAT ADA JA ALLI

Ada Asikainen ja Alli Kallunki

Keväällä 2022 Ada Asikainen (16) ja Alli Kallunki (17) pohtivat tahoillaan yhteishakuvaihtoehtoja toisen asteen opinnoiksi. PAOKin eli Palvelualan Opisto Kuopion pieni koko ja lämmin ilmapiiri vakuuttivat nämä ruoanlaitosta ja leipomisesta pitävät nuoret yhteishakulomakkeen ykkösvaihtoehdosta, eli ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta.

Lue Adan ja Allin opiskelijatarina täältä.

OPISKELIJATARINA: KODINHUOLTAJAOPISKELIJA SANNA

Aikoinaan lukiossa toisen asteen opinnot aloittanut Sanna Markkanen (20) haki kevään 2022 yhteishaussa PAOKiin opiskelemaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualaa. Kodinhuoltajaksi reilun kahden vuoden päästä valmistuva Markkanen on pitänyt opiskelusta PAOKissa – pienessä ja mukavassa koulussa.

Lue Sannan opiskelijatarina täältä.

Mielessä uusi ammatti tai ammattiosaamisen laajentaminen?

Palvelualan Opisto Kuopiossa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä. Varmistamme, että valmistut meiltä ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi.

Hae opiskelemaan