search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*
Hae opiskelemaan
Hae
Jos siisteys ja monipuoliset työtehtävät ovat mieleesi, voi laitoshuoltaja olla sinulle sopiva ammatti.
Puhtaus- ja kiinteistöalan ammattitutkinto, 150 osp

LAITOSHUOLTAJAN TYÖTEHTÄVÄT

Siivous- ja puhtaanapidon tehtävien lisäksi, työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi ateriapalveluja, avustamista ja huolenpitoa, huonekasvien huoltoa ja tekstiilien huoltoa. Työssä vaaditaan tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta. Alalla korostuvat esteettiset ja ekologiset arvot. Laitoshuoltajilla on hyvät työllisyysnäkymät ja erinomaiset mahdollisuudet toimia yrittäjänä.

LAITOSHUOLTAJAKSI OPISKELU

Opintoihin sisältyy mm. laitoshygieniapalvelut sekä asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen. Laitoshuoltaja on ammattitutkinto. Ammattitutkinnot on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo alalta koulutusta tai kokemusta. Suorittamalla ammattitutkinnon tai sen osia, voit kehittää osaamistasi tai hankkia pätevyyden alalle. Ammattitutkinnon voit suorittaa työn ohella, se soveltuu hyvin myös monille aikuisille.

Mielessä uusi ammatti tai ammattiosaamisen laajentaminen?

Palvelualan Opisto Kuopiossa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä. Varmistamme, että valmistut meiltä ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi.

Hae opiskelemaan