search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*
Hae opiskelemaan
Hae

Tarjoilija

ASIAKASPALVELUN AMMATTILAINEN
Oletko parhaimmillasi asiakaspalvelutilanteissa? Haluatko auttaa ihmisiä löytämään heille sopivimmat ruoat ja juomat, jotta heidän kokemuksensa ravintolassa olisi miellyttävä? Opiskele tarjoilijaksi.

TARJOILIJA

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto on laajuudeltaan 180 osaamispistettä. Tutkinto koostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä). Tarjoilijaksi opiskellessasi opiskelet asiakaspalvelun osaamisalaa.

TARJOILIJAN TYÖTEHTÄVÄT

Tarjoilijan työpäivä koostuu monenlaisista tehtävistä aina asiakkaiden pöytiin opastamisesta, tilausten ottamisesta ja tarjoilutehtävistä laskutukseen ja pöytien siistimiseen. Ammattitaitoinen tarjoilija muistaa ravintolassa tarjoiltavien ruoka- ja juoma-annokset ainesosineen sekä osaa esitellä ne asiakkaille. Asiakaspalvelutehtävissä palveluhenkisyys, joustavuus ja asiallinen käytös on osattava säilyttää myös kiireessä ja hankalissakin tilanteissa. Lisäksi järjestelmällisyys, hyvä muisti, yhteistyötaidot ja kielitaito ovat eduksi tarjoilijan työtehtävissä.

TARJOILIJA TYÖELÄMÄSSÄ

Tarjoilijoita tarvitaan useissa erilaisissa ravintoloissa. Työpaikkoja voivat olla ravintolat, henkilöstöravintolat, pubit, yökerhot, liikenneasemat, kahvilat, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyritykset sekä suurtalouden toimipaikat. Työ on tyypillisesti vuorotyötä, jossa työaika voi usein sijoittua myös iltaan ja viikonloppuun. Työpäivään voi kuulua niin hiljaisia kuin kiireisiä hetkiä.

OPISKELU PALVELUALAN OPISTO KUOPIOSSA

Palvelualan Opisto Kuopio on idyllinen opiskelupaikka Kuopion keskustassa. Meillä voit opiskella kodinomaisessa ympäristössä, jossa olemme kaikki tasa-arvoisia. Opiskelijat ovat mukana luomassa koulun arkea: päivittäinen lounas valmistetaan paikan päällä opiskelijoiden toimesta. Lisäksi opiskelijat työskentelevät koulun aulakahviossa ja ovat mukana järjestämässä koulun yhteisiä tapahtumia.

Palvelualan Opisto Kuopiossa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä. Työssäoppimisen kautta tapahtuva oppiminen vahvistaa opiskelijoiden ammattitaitoa ja työelämävalmiuksia. Lisäksi opiskelijoille aukeaa mahdollisuus luoda kontakteja alalla toimivien palveluntarjoajien kanssa.

Jokaiselle uudelle opiskelijalle rakennetaan opintojen alussa henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Opinnot koostuvat lähiopetuksesta, työssäoppimisesta ja itsenäisistä tehtävistä.

Mielessä uusi ammatti tai ammattiosaamisen laajentaminen?

Palvelualan Opisto Kuopiossa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä. Varmistamme, että valmistut meiltä ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi.

Hae opiskelemaan