search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*
Hae opiskelemaan
Hae

Iloa puhtaudesta

Jos nautit tekemisestä, puhtaudesta ja työstä, joka huomataan,
on tämä sinun alasi!

TOIMITILAHUOLTAJA

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto on laajuudeltaan 180 osaamispistettä. Tutkinto koostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä). Toimitilahuoltajaksi opiskellessasi opiskelet toimitilahuoltajan osaamisalaa.

Meillä on mahdollista suorittaa myös aikuisille ja työelämäkokemusta omaaville suunnattu kodinhuoltajan ammattitutkinto, joka koostuu ammatillisista tutkinnon osista ja tutkinto on laajuudeltaan 150 osaamispistettä.

Toimitilahuoltaja tekee tärkeää työtä tilojen puhtaanapidon, viihtyvyyden ja hygienian puolesta. Toimitilahuoltaja osaa hyödyntää työssään ajanmukaisia välineitä ja erilaisia ammattisiivouskoneita sekä työskennellä kustannustehokkaasti.

Toimitilahuoltajan opintoihin sisältyy mm. ateria- ja kahvituspalveluja, ylläpitosiivousta, perussiivousta ja toimitilapalveluja. Työssä vaaditaan tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta. Alalla korostuvat esteettiset ja ekologiset arvot.

OPISKELU PALVELUALAN OPISTO KUOPIOSSA

Palvelualan Opisto Kuopio on idyllinen opiskelupaikka Kuopion keskustassa. Meillä voit opiskella kodinomaisessa ympäristössä, jossa olemme kaikki tasa-arvoisia. Opiskelijat ovat mukana luomassa koulun arkea: päivittäinen lounas valmistetaan paikan päällä opiskelijoiden toimesta. Lisäksi opiskelijat työskentelevät koulun aulakahviossa ja ovat mukana järjestämässä koulun yhteisiä tapahtumia.

Palvelualan Opisto Kuopiossa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa, kuin alan yrityksissä. Työskentelyn kautta tapahtuva oppiminen vahvistaa opiskelijoiden ammattitaitoa ja työelämävalmiuksia. Lisäksi opiskelijoille aukeaa mahdollisuus luoda kontakteja alalla toimivien palvelutarjoajien kanssa.

Jokaiselle uudelle opiskelijalle laaditaan opintojen alussa henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOPS). Opinnot koostuvat lähiopetuksesta, työssäoppimisesta ja itsenäisistä tehtävistä.

TOIMITILAHUOLTAJAN TYÖTEHTÄVÄT

Toimitilahuoltajan työtehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivous sekä ateriapalvelutehtävät. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua vaikkapa tekstiilinhuoltoa ja kokouspalveluita. Työtehtävät ovat hyvin monipuoliset ja omaan työskentelyyn on mahdollista vaikuttaa.

TOIMITILAHUOLTAJA TYÖELÄMÄSSÄ

Toimitilahuoltajan työkenttä on monipuolinen ja alalla on hyvä työllistymistilanne. Valmistuneet toimitilahuoltajat voivat työskennellä oman kiinnostuksensa mukaan hyvinkin erilaisissa työtehtävissä. Työpaikkoina toimivat mm. koulut, toimistot, hotellit, päiväkodit, palvelutalot, terveyskeskukset, sairaalat sekä erilaiset tuotanto- ja huoltotilat.

Alalla on myös hyvät mahdollisuudet toimia yrittäjänä.

JATKO-OPINNOT

Ammatillisen perustutkinnon suorittanut voi täydentää osaamistaan suorittamalla ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. Lisäksi perustutkinto antaa kelpoisuuden jatko-opintoihin ammattikorkeakouluissa tai yliopistoissa.

Hae kevään yhteishaussa Opintopolussa tai jatkuvassa haussa alla olevan lomakkeen kautta.

Mielessä uusi ammatti tai ammattiosaamisen laajentaminen?

Palvelualan Opisto Kuopiossa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä. Varmistamme, että valmistut meiltä ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi.

Hae opiskelemaan