search-icon

Hae opiskelemaan

Tällä lomakkeella pystyt hakemaan Palvelualan Opisto Kuopioon opiskelemaan. Täytä tiedot ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Nimetön*
Työssäoppimassa Ravintola Luodossa

Työssäoppimassa Ravintola Luodossa

Ammattiopistossamme opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja taitoja harjoitellaan käytännössä niin opistolla kuin työssäoppimisjaksoilla alan yrityksissä. Yhteistyö oppilaitoksen kanssa tarjoaa myös yrityksille mahdollisuuden olla mukana kouluttamassa ja muovaamassa tulevaisuuden ammattilaisia.

Kokkiopintojaan PAOKissa suorittava Nhung Nguyen suoritti työpaikkajaksonsa Kuopion satamaan keväällä 2023 avautuneessa Ravintola Luodossa, jossa työpaikkaohjaajana toimi keittiömestari Kati Liukkonen.

Millainen työssäoppimispaikka Ravintola Luoto on?

– Luoto on työssäoppimispaikkana rento ja monipuolinen. Meillä opiskelija pääsee kokeilemaan ravintolatyöskentelyä niin lounaan kuin a la carten parissa. Luodossa toteutetaan myös erilaisia asiakastilaisuuksia. Meillä on töissä tiivis porukka, jonka opissa varmasti saa uusia kokemuksia, summaa Liukkonen.

Mikä on antoisinta opiskelijoiden ohjaamisessa ja työskentelyssä?

– Antoisinta on ehdottomasti nähdä opiskelijoiden kehittyminen ja kuinka saa jakaa omia vinkkejä ja tapoja tehdä ruokaa. On hienoa nähdä, miten opiskelija rohkaistuu keittiössä alkujännityksen laantuessa.

Millaisia vinkkejä haluat antaa tuleville alan ammattilaisille?

– Ottakaa vastaan kaikki vinkit ja tyylit toimia, niistä kehkeytyy ajan kanssa omaan makuun sopivat tyylit!