Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Kokilta vaaditaan joustavuutta, luovuutta, asiakaspalvelutaitoja, yrittäjähenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokit työskentelevät usein tiimeissä sekä yhteistyössä muun ravintolahenkilökunnan kanssa, joten yhteistyötaidot ovat myös merkittävässä roolissa.
Kokin työ on hyvin monipuolista ja tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia oman kiinnostuksen mukaan, aina ulkomailla työskentelyä myöten.
Tarjoilijat työskentelevät asiakaspalvelutehtävissä, joten palveluhenkisyys, asiakaspalvelutaidot ja joustavuus korostuvat työtehtävissä. Tarjoilijat työskentelevät yhteistyössä muun ravintolahenkilökunnan kanssa, joten yhteistyötaidot ovat myös merkittävässä roolissa.
Tarjoilija
Onko asiakaspalvelu sinun juttusi?Mielessä uusi ammatti tai ammattiosaamisen laajentaminen?
Palvelualan Opisto Kuopiossa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä. Varmistamme, että valmistut meiltä ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi.